Aby wyjść naprzeciw oczekiwaniom naszych Gości, a także by sprawić, żeby nasi Goście poczuli się jak w domu proponujemy obiady domowe w naszym obiekcie.
Obiady serwujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 - 17:00. W naszym menu dania ułożone są według poszczególnych dni tygodnia. Na naszych Gości czeka smak domowych potraw, u nas mogą Państwo skosztować najbardziej tradycyjnej polskiej zupy, czyli rosołu z makaronem czy świeżo przygotowanych dań mięsnych. Wszystkie potrawy przygotowywane są według domowych receptur. Proponowane przez nas potrawy serwujemy na miejscu, w naszej jadalni lub na wynos.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi Goście poczuli się jak w domu.
NASZE MENU:
Chcesz być na bieżącą, znajdż i wejdz na FACEBOOK - BISTRO AURORA ŁÓDŹ
https://www.facebook.com/Bistro-Aurora-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-111458410246016/
PONIEDZIAŁEK 24.02.2020
ZUPA ROSÓŁ Z MAKARONEM
ZUPA KREM Z CIECIERZYCY Z POMIDORAMI
II DANIE
1.UDKO PIECZONE, MARCHEWKA Z GROSZKIEM, ZIEMNIAKI
2.SZNYCEL Z PIERSIE W PŁATKACH,ZIEMNIAKI , ZESTAW SURÓWEK
3.SPAGHETTI CARBONARA
DANIE VEGE
KOTLETY Z PIECZONYCH BURAKÓW,KASZY JAGLANEJ I ORZECHÓW, ZIEMNIAK,SURÓWKA
WTOREK 18-02-2020
ZUPA POMIDOROWA
ZUPA KREM Z GRUSZKI I PIETRUSZKI
II DANIE
1.DROBIOWY KOTLET MIELONY,ZIEMNIAKI, ZESTAW SURÓWEK
2KURCZAK W SOSIE SŁODKO KWAŚNYM,RYŻ, ZESTAW SURÓWEK
3. SPAGHETTI BOLOGNESE
VEGE
PLACKI Z SOCZEWCIY Z GULASZEM WARZYWNO PIECZARKOWYM, ZETAW SURÓWEK
ŚRODA 12-02-20
ZUPA FASOLOWA
KREM Z POMIDORÓW
II DANIE
1 UDKO PO WIEDEŃSKU,ZIEMNIAKI, ZESTAW SURÓWEK
2.KOTLET SZWAJCARSKI, ZIEMNIAKI, ZESTAW SURÓWEK
3. PULPETY W SOSIE ŚMIETANKOWYM, RYŹ, ZESTAW SURÓWEK
WEGE
4.KOTLETY WARZYWNE,ZEIMNIAKI, ZESTAW SURÓWEK
WEGAŃSKIE FALAFELE NA MIZIE SAŁAT Z WARZYWAMI, SOS TAHINI
CZWARTEK 13-02-20
ZUPA POROWO ZIEMNIACZANA
ZUPA KREM Z SOCZEWICYZ BATATAMI I DYNIĄ
II DANIE
1.ROLADA DROBIOWA Z MOZZARELLA I SUSZONYMI POMIDORAMI , RYŻ, ZESTAW SURÓWEK
2.KOTLET SCHABOWY PO GÓRALSKU ,ZIEMNIAKI, ZESTAW SURÓWEK
3. NALEŚNIKI Z SEREM IBRZOSKWINIĄ
DANIE VEGE
PLACKI Z CUKNINII I MARCHEWKI, ZESTAW SURÓWEK
PIĄTEK 31-01-20
ZUPA ZALEWAJKA Z CHRZANEM
ZUPA KREM Z BIAŁYCH WARZYW
II DANIE
1.KLOPSIKI W SOSIE GRZYBOWYM, KASZAI, ZESTAW SURÓWEK
2., SKRZYDEŁKA PANIEROWANE,ZIEMNIAKI,ZESTAW SURÓWEK
3.FILET Z MORSZCZUKA, ZIMNIAKI, ZESTAW SURÓWEK
VEGE
1. PIEROGI Z SOCZEWICĄ,SURÓWKĄ
2.PIEROGI ZE SZPINAKIEM I FETĄ