Restaurant Week - Festiwal Najlepszych Restauracji w Łodzi.

Pozostałe wydarzenia:

W dniach 21 - 30 kwietnia w Łodzi po raz kolejny organizowany jest Festiwal Restaurant Week. Wiosenna edycja festiwalu odbywa się pod hasłem Emocje na Talerzach. Trzydaniowego menu można będzie spróbować w 35 łódzkich restauracjach. Zachęcamy do udziału w festiwalu! 

Rezerwacje stolików odbywają się za pośrednictwem strony www festiwalu. Koszt każdego menu to 39zł/osobę. W łódzkiej odsłonie festiwalu swoje dania zaprezentują m.in. restauracje Szyby i Lustra, Stare Kino by Antoine Lopez, Lokal, Farina Bianco, Dzika Kaczka, Motywy czy Qule. 

Polecamy festiwal Restaurant Week i zachęcamy do świętowania! 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij